14.8.2013

IS AUTUMN REALLY HERE?

naamis

En voi käsittää, miten nopeasti syksy tuntuu tulevan. Tänään on ollut koko päivän harmaata, ja taivaan on täyttänyt viime viikkoisen auringon paisteen sijasta sade ja synkät pilvet. Miten tässä näin kävi, viime viikolla valitin kuumuutta tuulettimen viilentäessä, ja nyt sen sijaan hörpin kuumaa teetä varpaita palellessa. Syksyn tulon voi oikein haistaa, niin kuin ystäväni hyvin sanoi. Sateen ja kypsyvien omenoiden tuoksu leijailee ilmassa, ja kesän kuumuus tuntuu olevan vain muisto vaikkei siitä kauaa olekaan.

Tämän sateisen päivän olen käyttänyt työhakemusten tekoon ja syysvaatteiden fiilistelyyn, kuten kuvistakin näkyy. Mallailin poikaystävän limenvihreää pipoa, ja en oikein tiedä inhoanko vai rakastanko sitä. Mulle ei kyllä jotenkin nuo pipot tunnu sopivan päähän ollenkaan, mutta ehkä voin piristää jonkun muunkin päivää näillä ilmeily kuvilla, ainakin mulla oli hauskaa haha.
On kyllä niin outoa, että väsään kotona työhakemuksia sen sijaan, että olisin palannut koulunpenkille. Ensimmäistä kertaa kahteentoista vuoteen mulla ei olekaan koulua, mikä tuntuu aika surulliselta siinä mielessä, että en olekaan enää koululainen tai opiskelija, vaan nyt olen työtön. Auts, mulla jo pelkkä tuo sana särähtää ikävästi korvaan. Toivottavasti en kuitenkaan joudu kutsumaan itseäni tällä sanalla pitkään, vaan saisin töitä. Voi meinaan tulla aika ikävä välivuosi, jos mun päivät tulee täyttymään vaan työhakemusten teosta työskentelyn sijaan. No toivotaan parasta, yritys on ainakin kova ja työmotivaatio senkun kasvaa.

Voisin kuitenkin jatkaa sadepäiväni kuluttamista nyt vähän rennommin, nimittäin uusin jakso Pretty little liarssia odottaa katsomistaan, ja kurnivalle vatsalle pitäisi tehdä jotain. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti