12.8.2013

4 X FAVOURITE

Tämä postaus on ollut mulla pitkään harkinnan ja ideoinnin alla, oon pyöritellyt tätä mielessäni pitkään. Mua ovat nimittäin inspiroineet monissa blogeissa pyörineet "kuukauden suosikit" tai vastaavat postaukset, ja halusin itsekin päästä toteuttamaan niiden kaltaisen tekstin. Eli pidemmittä puheitta, tässä tulee mun suosikkeja tällä hetkellä!

4xFAV

NEULEET Yhdet mun ehdottomat vaatelempparit tällä hetkellä ovat neuleet, erityisesti juuri nuo kuvassa näkyvät VILAn ihanuudet. Nämä vaatekappaleet ovat nimittäin pelastaneet monet mulla ei ole mitään päällepantavaa-päivät, ja ne ovat päätyneet päälle todella usein muutenkin mukavuutensa ja yksinkertaisuutensa ansiosta. Niitä on helppo yhdistellä vaatteen kuin vaatteen kanssa, ja aina näyttää hyvältä! Täydellisiä ne ovat olleet esimerkiksi vähän viileämmillä kesäsäillä, ja varmasti toimivat vielä pitkälle syksyynkin, tosin pitää ehkä lisätä ostoslistalle muutama vähän syksyisemmissä väreissä. Materiaaliltaan lemppariyksilöt ovat 100% akryylia, ja tuntuvat ihanan pehmeiltä ja kevyiltä päällä.

NAHKAISET BALLERINAT Ballerinat ovat jo monta vuotta ajaneet mulla mieluisimpien kesäkenkien virkaa, ne kun ovat tarpeeksi siroja ja kevyitä lämpimiin ilmoihin, ja sopivat kesäisiin asuihin. Aiemmin olen turvautunut halpoihin ketjuliikkeiden yksilöihin, joita on tullut käytettyä kesän ajan lähes päivittäin, ja sitten monet niistä ovat joutaneet roskiin. Varsin kertakäyttöistä siis.. Tänä kesänä laitoin ensimmäistä kertaa ballerinoihin enemmän rahaa kuin sen 10 euroa, ja ei kyllä kirpaissut! Nimittäin täällä blogissakin jo moneen kertaan vilkkuneet Issue 13 aitoa nahkaa olevat ballerinat ovat vieneet mun sydämen. Musta ne on ulkonäöltään kauniit, tuntuvat tukevammilta jalassa ja jalat "hengittävät" niissä paremmin. Eipä tarvitse kärsiä enää helteilläkään hikisistä jaloista haha.

SUIHKUTETTAVA HOITOAINE Mulla ei koskaan ole ollut mitään suosikkeja hiustenhoitotuotteista puhuttaessa. Yleensä olen aina vain ostanut tuotteet, mitkä silmään ja käteen ovat ensimmäisenä sattuneet. Niin tein viime viikollakin kun olivat shampoo ja hoitoaine päässeet loppumaan. Tällä kertaa kaupasta nappasin Schwarzkopfin Gliss hair repair oil elixir - sarjan (?) shampoon ja hoitoaineen, jotka ovat olleet hyvä valinta. Varsinkin sarjan suihkutettava hoitoaine päätyi ehdottomasti mun suosikkien listaan! Nimittäin vaikka mulla ei noista hiuksiin jätettävistä hoitoaineista paljon kokemusta olekaan, en ole oikeastaan niitä paljoa koskaan käyttänytkään.., voin sanoa tämän olevan tosi hyvää! Hiuksista tulee superpehmeät ja kiiltävät, ja niitä on helppo harjata, vaikka hoitoainetta suihkisi vasta lähes kuiviin, suihkunjälkeen harjaamattomiin hiuksiin. Tämän tuotteen myötä veikkaan, että tälle tielle taidan jäädä hoitoaineiden suhteen, tuskin ostan enää suihkussa käytettävää tuotetta. Voi olla, että juuri tämä jää ensimmäiseksi vakkarituotteeksi mun hiustenhoidossa.

JMSN Blogissakin jo kertaan mainittu artistilöytö JMSN on soinut mulla viikon ajan tiuhaan tahtiin, ja en vaan usko voivani kyllästyä! Tämä musiikki vaan natsaa mun musiikkimakuun niin täydellisesti, ja on jotenkin piristävän erilaista kaikinpuolin, vaikka välillä sanoitukset ovatkin vähän tummanpuhuvia. JMSN musiikki on R&Btä, upealla äänellä ja sanoituksilla täydennettynä. Tykkääntykkääntykkään! Muutamia lemppareita täällä, täällä ja täällä.


Mitkä ovat teidän tämän hetken lemppareita, löytyykö samoja?
Entäs miten uppoaa vähän tälläinen erilainen postaus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti