17.7.2013

ITS 2:47 AM

kkl¨¨¨l kl

Elikkäs nyt vuorossa asukuvia maanantailta, jotka Saran kanssa napsittiin. Kuten kuvasta näkyy, runsaasta shortsien ja hameiden käytöstä huolimatta muhun ei ota aurinko tarttuakseen, joten mun kesäasut saa kaverikseen lakananvalkeat sääret, pöh. Tällä kertaa asuun kuului H&M:n kauluspaita ja ballerinat sekä ONLY:n jo viime postauksestani tutuksi tulleet shortsit, ne on vaan niin ihanat ja ennen kaikkea mukavat päällä! Asusteisiin kuului totta kai uusi laukku, ja muutamat korut.

Tykkään kauheesti koruista ja niitä onkin kertynyt viime aikoina varsinkin lahjaksi saatuna, siitä huolimatta että olen yleensä luokitellut ne lahjatoiveiden listalla "nou nou"-osastoon. Huono puoli niissä on nimittäin se, etten osaa tai muista käyttää niitä. Musta tuntuu useimmiten korujen olevan arkiasuissa ja kyllä juhlavammissakin liikaa, ja mun on vaikea saada vaatteiden ja korujen yhdistelmästä mun silmää mielyttävää ja toimivaa komboa. Olen kuitenkin pikku hiljaa yrittänyt kunnostautua niiden käytössä, sillä harmittaisi jättää kauniit ja kalliit korut laatikkoon pölyttymään. Käytetyimmiksi ovat päätyneet nuo poikaystävältä joululahjaksi saadut Swarovskin timanttikorvikset, jotka ovat tarpeeksi simppelit mutta silti näyttävät mun makuun. Niiden lisäksi yo-lahjaksi saatu kaula- ja ranneketjusta koostuva setti päätyy varsinkin ranneketjun osalta melko usein käyttöön. Samaan syssyyn sopii mun mielestä myös jo muutaman vuoden vanha ja ehkä parhaat päivänsäkin nähnyt Jet Setin rannekello. T'ämänkin asun kaveriksi päätyivät juuri kyseiset korut, sattuuko teidän silmään? Hopeiset korut alkavat siis löytää paikkansa mun asusteina vähitellen, saa nähdä milloin uskaltaudun hommaamaan ja käyttämään kultaisiakin...

Ja hei asiasta kolmanteen, ajattelin muistuttaa kaikkia lukijoita siitä, että tätä meidänkin blogia on edelleen mahdollista seurata Bloglovin'issa. Niille, kenelle sivusto ei ole tuttu, suosittelen ehdottamasti tutustumista ja rekisteröitymistä! Sieltä löytää uusia ja kiinnostavia blogeja sekä postauksia, näkee mitkä blogit ovat suosituimpia Suomessa ja ympäri maailmaa, ja ennen kaikkea pysyy helposti ajantasalla omien lempi blogiensa uusimmista postauksista. Klikkaamalla alla olevaa tekstiä on mahdollisuus alkaa seurata tätäkin blogia ja tutustua sivustoon!

follow


2 kommenttia: