4.7.2013

HERE & NOW

En oikein tiedä mistä aloittaa. Viimeisimmästä kirjoituksestani on jo sen verran kauan aikaa, että paljon on ehtinyt tapahtua. Ylioppilaskirjoitukset, lukion päättyminen ja valkolakin saanti, joitain tärkeimpiä tapahtumia mainitakseni. Muuten elämä on rullannut eteenpäin pitkälti omalla painollaan, sen suurempia suunnittelematta, päivä kerrallaan. Reilun kuukauden ajan olen nyt lomaillut täysin, nauttien kesästä ja ihanien ihmisten seurasta, oppien iloitsemaan arjen pienistä asioista löytäen itseni yksinään hymyilemästä vain onnellisuuttani. Kesän kuumuus on kai pehmentänyt pääni, kun tällaisia tulen tänne pitkän "blogihiljaisuuden" jälkeen runoilemaan. Niin tai näin, hiljaisuus on täällä nyt ohi.

Jo pitkän aikaa olen kasvattanut kipinää innostua bloggaamisesta taas. Kauan aikaa olen kärvistellyt halussani aloittaa, ja nyt viimein sen teen. En tiedä, onko minulla sen enempää tai vähempää annettavaa kuin ennenkään, mutta halua ja intoa ainakin! Tämä saa nyt olla uusi alkuni tässä blogissa! Näin ollen virallinen "mitämissämilloin"-osio on ohi, ja voidaan siirtyä suoraan asiaan.

2m cut1 lol1

1. Asua alkuviikolta. / 2. Ale-löytöjä. / 3. Ihana uusi paita päällä on helppo hymyillä!

Yllä siis muutamia kännykällä otettuja kuvia viikolta. Tytöt olivat saaneet idean piristää maanantai päivää pikku shoppailureissulla kauppakeskus Veturiin. Vaikka mitään en varsinaisesti lähtenyt etsimään, reissu osoittautui kuitenkin varsin tuottoisaksi (lompakon kannalta tappiolliseksi tosin..). Ihania juttuja löytyi, yksiä shortseja lukuunottamatta kaikki alennettuun hintaan! Tarkemmin en ostoksia kuvaillut, varmasti kyllä tulevat vilkkumaan asukuvissa jatkossa. Palaillaan vaikka sitten niiden merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti