30.10.2012

TOIVEITA

IMG_7014lala
Art Deco Fonts
Cursive Fonts

Hey you muruset! Kelailtiin tässä eilen illalla Lauran kanssa että nyt voisi olla sopiva hetki kysyä teiltä että mitäs te haluasitte täällä lukea?

Eli postaustoiveita kehiin nyt ja paljon!

Muutamat toivomukset ollaankin jo saatu esimerkiksi bilevaatepostaus, ja toteutetaan ofkoors nekin! Mutta olisi kiva kuulla enemmänkin mitä te toivoisite multa ja Lauralta. Ja haha jotain tekemistä meillekkin, alkaa tuo joka iltainen kahvi tai teekupin ääressä tuntikaupalla istuminen tässä pikkuisessa yksiössä kaikenlaisia juttuja kelaillen olla ehkä haitaksi omalle mielenterveydelle.

POSTAUSTOIVEITA KOMMENTTIBOKSIIN!

♥Sara&Laura

19 kommenttia:

 1. Must olis kiva saada postausta teijän mielipuuhasta :)

  VastaaPoista
 2. Tää ei nyt liity postaukseen mitenkään, tai no itseasiassa liittyy! Teille on haaste minun blogissa, tehkää jos haluatte:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heei kiitos haasteesta, mä tykkään! jotain tollasta kaipaillukin! :-)

   Poista
 3. mun mielest ois kiva jos tekisitte ''herkkupostauksen'' et millasii herkkuja tollaset ihanaiset nautiskelee : ) (teil on noit random nettikuvii ni sellasest on super kivoja!)

  VastaaPoista
 4. ois kiva lukee postaus erilaisista kampauksista ja niitten tekemisestä!

  VastaaPoista
 5. enenmmänkin wwhhaat? :D ja katos muuten tota mun kuvaa, tuol yhes ikkunassa on joku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onko tullu inspistä?:D ja hyi kauheeta!

   Poista
 6. jos osaatte tuunata itse vaatteitanne tai tehdä ihan ite koko vaatteen tai ASUN (taidan mennä vähän liioittelun puolelle) ni sellanen ois tosi kiva! :-)

  VastaaPoista
 7. heiheiheiii kaveri postaus! kyselettte teijän frendeilt et tulisko ne postauksee sillee jos saisitte ihan erityylisten frendien asuja tänne. sillee demi palstamaisest:) ei tietyst sillee överiks vedetty et joku 3-7 kaverin asut. ehdutuksena vaaan tietty : ) (jos se olis osana bilevaatetusta?)

  VastaaPoista
 8. "once upon a time" postaus ois hauska. Sellanen mis ootte ollu nuorempii tai ihan snadei tyttöi. millanen sillon oli muotia ja miten hiukset oli aina silloin

  VastaaPoista
 9. tarvitsen ispiraatiota talvivaatteisiini, ja olis kiva jossa tekisitte posatuksen kaikista talvisemmista vaatteista mitä teillä on ja mitä haluaisitte että teillä olisi. on niin paljon hankalampaa etsiä täydellistä talvitakkia kun esimerkiksi hupparia. tarvitsen apua!

  VastaaPoista
 10. tehän ootte kotkalaisia? ois kiva jos tekisitte jonkuu kotikaupunki postauksen. kiertelisitte pitkin kotkaa kuvaten esim teidän lempi paikkoja:)

  VastaaPoista
 11. laitoin kyllä ehdotuksen aiemmin mutta postauksessa lukee että ehdotuksia ja paljon joten tässä tulee:D ois kiva jos tekisitte postauksen teidän muoti ikoneista:)

  VastaaPoista
 12. haluisin kuulla miten laura tutustu sen poikaystävää ja kauan ne on seurustellu!!:-)

  VastaaPoista
 13. "lazy day" postaus olis kiva, just et mitä teette laiskoina päivinä, sunnuntaisin tms:))

  VastaaPoista
 14. Voisitko kirjottaa postauksen bf3 pelistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ja medal of honorista olis suunnitteilla kans :-----)

   Poista
 15. Vastaukset
  1. okei siitä sitten maahdollisimman pian!!

   Poista