4.11.2012

MUSIC MUSIC MUSIC


IMG_4099

IMG_6933

IMG_6400

IMG_6771

PA220111

IMG_5346

THE GASLIGHT ANTHEM - BRING IT ON         360 - RUN ALONE          THE WEEKND - HIGH FOR THIS

DEAF HAVANA - ANEMOPHOBIA          DEVLIN - WATCHTOWER       PEGASUS BRIDGE - PARIS

VOITO KOTIIN, JES JES JES! Opin tekemään valkoisen youtube-palkin! Mm on toi vaan niin paljon miellyttävämpi kuin se tönkkö musta joka heittää suoraan youtubeen. No mutta kuitenkin tytöt ja miksei pojatkin, mennään asiaan.

Olen kerran jo aikasemminkin tehnyt pienen musiikki postauksen ja tietenkin ripotellut yksittäisiä biisejä all over the blog, mutta nyt kyhäsin musiikki postauksen vähän erilaisella idealla. Mulle musiikki on niin iso osa mun elämää ja mun täytyy melkein koko ajan olla kuuntelemassa jotakin (olin toissapäivänä jo melko paniikissa kun mun Spotify ilmoitti ajan loppuneen....). Musiikin suhteen on melko kaikkiruokainen ja kuuntelen aika laajaa skaalaa erilaisia genrejä, bändejä ja artisteja. Mulle riittää se että biisi jollakin tapaa liikuttaa.
Kävin tässä ilemmalla vähän läpi kuvia ja huomasin miten melkein joka kuvasta tulee muisto tai vaan fiilis mieleen jonka osaan yhdistää tiettyyn biisiin, mitä on vaikka sinä päivänä kuunneltu.

Yritin valita sellaisia biisejä mitä en oo aiemmin blogiin linkittänyt vaikka toki näistäkin varmasti moni on jo ihan entuudestaan teille tuttuja.

Kertokaa jos löytyi uusia tuttavuuksia tai oliko sellaista kuva-biisiyhdistelmää joka muutti kuvan tunnelmaa?

♥ Sara

2 kommenttia: