12.11.2012

I KNOW I'D NEVER BE ME WITHOUT THE SECURITY OF YOUR LOVING ARMS KEEPING ME FROM HARM

loj
Jokin aika on taas vierähtänyt viime postauksesta, mutta näköjään noi vanhemmatkin postaukset vielä viehättävät, sillä sen verran on tullut kommentointia ja keskustelua..
Anyways, viime keskiviikon rilluttelun vastapainoksi tuli viikonloppu vietettyä rauhallisissa merkeissä, joka sopii mulle kyllä paremmin kuin hyvin! Aika meni lähinnä sukuloidessa niin omien kuin poikaystävänkin sukulaisten luona, isänpäivän kunniaksi. Lisäksi käytiin vihdoin katsomassa uusin Bond-leffa, joka ei kyllä täyttänyt odotuksia, mutta oli siitä huolimatta ihan kelpo pätkä. Tiivistettynä siis hyvää ruokaa, leffoja ja löhöilyä; varsin täydellinen viikonloppu!

Niin ja noista kuvista vielä, joku oli postaustoiveessaan pyytänyt jotain hiuksiin ja kampauksiin liittyvää postausta, mutta mä voin rehellisesti sanoa, että oon varmaan maailman laiskin hiustenlaittaja ja multa on turha sellaista pyytää ellei halua nähdä hiuksia auki, ponnarilla tai suttunutturalla.. Kuitenkin tänään ryhdistäydyin vähäsen ja laadin noinkin monimutkaisen kampauksen kuin kuvissa näkyy haha. Älyttömän helppo, nopea ja mun mielestä ihan hauskan näköinenkin!

♥ Laura

10 kommenttia:

 1. Ja battlefield 3 4ver

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D unohin sen joo, ja melkein kirjotin jotain muuta muutenkin tohon vklpn sisältöön mut ei siitä sen enempää..

   Poista
 2. Oot samanlainen ku mie noitten hiusten suhteen, paitsi että sun hiukset näyttää aina hyviltä vaikket oo niit varsinaisesti laittanutkaan. Mun hiukset... -.- niistä ei enempää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha noo en nyt tiedä, aika usein mullaki kyllä toi bad hair day :-D !

   Poista
 3. blopsi 2 tulee tänään oletko innoissasi? Pelaamista tiedossa ? Pelaatko sinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha vielä jaksatte. :-D mutta joo en ole innoissani, koska ihan huono peli kera huono grafiikka, ei mitöön uutta ykköseen verrattuna. en pelaa eikä ole mulla ainakaan pelaamista tiedossa, sulla taitaa olla..

   Poista
 4. tosi söpö toi villapaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, ihmekös siitä mun lemppisneule tullu :-) !

   Poista
 5. Annoin sulle tälläsen Libster-palkinnon! (:
  http://starsarewithyou-noorra.blogspot.fi/2012/11/libster_13.html

  VastaaPoista