31.7.2012

TATTOO

2012-07-31 20.28

"But I don't want to go among mad people," Alice remarked.

"Oh, you can't help that," said the Cat: "we're all mad here. I'm mad. You're mad."

"How do you know I'm mad?" said Alice.

"You must be," said the Cat, "or you wouldn't have come here."

8 kommenttia:

 1. Vautsi ihan mahtava!! Haluisin itsekin niin ottaa tatuoinnin mut en osaa päättää, mihin kohtaan ottaisin ja pelkään myös et se sattuu kauheesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:)! ite oon miettiny mun tatskoja ja kohtia aina kauan ja ollut ihan varma ennenkun käynyt tuumasta toimeen, sitä kannattaa miettiä! mutta kivusta en olisi huolissaan kyllähän se sattuu, kipukynnyskin on niin yksilöllinen asia, mutta kyllä on sen kivun arvoista!;)

   Poista
 2. Huikeen kiva :)<3! Sattuko paljon ja kauan meni tekemiseen? Ite haluaisin mm. ranteen sisäpinnalle tekstiä, ja lantiolle perhosen.. muttamutta kipukynnys pelottaa niin julmetusti, etten oo uskaltanu ryhtyä tuumasta toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos pupu<3! sattuihan se ja varsinkin tossa kylkiluitten päällä missä iho alkaa jo olla niin ohutta. ja kolme tuntia meni (tuntui että oisin maksimissaan maannut siinä puoli tuntia ja olin ihan että mitä hemmettiä kun kuulin että 3 h on menny) kyllä muakin on molempien tatskojen kohalla jännittänyt että nyt sattuu, mutta niikun anonyymille kirjoitin on nää ollut sen arvoisia;)

   Poista